Andere diensten Noord tot Zuid Produkties biedt ook nog andere diensten aan
De film start met uw logo of begin-generiek en eindigt er ook mee. Onze documentaires kunnen aangepast of ingekort worden en kunnen gebruikt worden voor infodagen, voorstellingen op beurzen, opendeurdagen, voor promotiemateriaal in uw etalage, als extra promotiegeschenk bij boekingen, ... Omdat wij gebruik maken van onze bestaande beelden is de prijs veel goedkoper dan een film op bestelling. Wij kunnen de films leveren in verschillende extensies en mediadragers.
Video Produkties Wij maken dvd’s van speciale gebeurtenissen zoals toneel-, ballet- en dansvoorstellingen. Er wordt met 2 camera’s opgenomen zodat er een boeiende montage ontstaat. De dvd’s worden geleverd met een layout naar keuze en gedupliceerd in onbeperkte aantallen.
DVD duplicaties Heeft u zelf een filmmontage gemaakt en wil u deze in meerdere exemplaren ? Wij dupliceren al uw opnames en plaatsen ze op een mediadrager naar keuze. Wij dupliceren met een professionele installatie en kunnen ook een layout-hoes creëren voor de dvd hoes. Dupliceren kan al vanaf 5 stuks.
Op maat gemaakte films
C a t a l o g u s C a t a l o g u s